WiFi optimalisatie & Netwerk

Optimalisatie, aanpassen en aanleggen van (draadloze) netwerken

Netwerk en internet zijn de basis van een Slimmer Huis. Met een groeiend aantal apparaten dat met elkaar, én de buitenwereld, in verbinding staat is de stabiliteit en snelheid van uw (draadloos) netwerk steeds belangrijker. Wij optimaliseren deze netwerken, verhogen doorvoersnelheden en verhogen de betrouwbaarheid door slimme aanpassingen, op maat gesneden voor uw huis, uw situatie.

WiFi optimalisatie & Netwerk

aar u voorheen kon volstaan met enkel een modem / router in de meterkast als basis van uw netwerk, vergen moderne technieken steeds meer van uw verbindingen. Dat ene kastje in de meterkast volstaat voor steeds meer huishoudens al lang niet meer, nu diensten als Spotify, Netflix en allerlei cloud-oplossingen steeds meer dataverkeer opeisen. Vaak wordt er vervolgens ergens een WiFi-repeater of Powerline adapter “bijgeprikt”, in de ijdele hoop dat daarmee het trage, onstabiele netwerk ineens vlekkeloos werkt. Helaas.. meer dan eens is men een ervaring én teleurstelling rijker, en van een paar tientjes tot honderd Euro armer.  En in de gevallen dat het wél werkt, doet de buurman ineens hetzelfde en begint de ellende opnieuw.

Doe Het Goed...

Of het nu om uw bedrade netwerk gaat, de ruggengraat van uw infrastructuur, of om uw WiFi / draadloze netwerk: u voorkomt een hoop ergernis en ellende wanneer u de zaken grondig gaat (laten) aanpakken.

Kijkt u even wat wij voor u kunnen beteken:

shutterstock_302287196

Wifi optimalisatie

Aan de hand van een Wifi-scan maken we eens dekkingskaart van de verdieping(en) van uw huis. Hiervan ontvangt u een digitaal rapport én een verbetervoorstel.

shutterstock_144544295

Netwerk

Advies over, en het aanleggen van, bekabelde en draadloze netwerken.

Scroll naar top