TV / Beeld

Beeld

Uw camerabeelden live op ieder scherm kunnen bekijken, een serie of film die u in de woonkamer keek verder kijken in bed- in een kwaliteit die lijkt alsof u er middenin staat. Nieuwe technieken zijn fantastisch, maar vergen ook hoge kwaliteit schermen, verbindingen en de geschikte apparatuur om er het maximale uit te halen. Wij kunnen u hierbij op een aantal gebieden van dienst zijn:

Aankoopadvies

U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk aankoopadvies: wij verkopen zelf geen TV-apparatuur, maar zijn wel uitstekend op de hoogte van de technische stand van zaken voor wat betreft Televisies en Home Cinema-systemen, en kunnen dit vertalen naar een advies op maat voor uw specifieke situatie. Met behulp van ons advies weet u wát u het beste kunt kopen, waar u op moet letten en wat een reëele prijs is. Ook in de onderhandeling met de verkopende partij zorgen wij dat u sterker staat, en de kosten van het consult in sommige gevallen meer dan terug kunt verdienen.

Installatie & Configuratie

Natuurlijk kunnen we aangekochte apparatuur voor u aansluiten, en integreren met uw bestaande, of nieuwe systemen zoals uw camerabeveiliging. Ook de uiteindelijke configuratie, het instellen van het systeem, kunnen we voor u uit handen nemen.

Netwerk

Soms kan het aantrekkelijk, en soms zelfs noodzakelijk, zijn uw apparatuur via WiFi te verbinden. In sommige gevallen is dit echter af te raden. Wij kijken kritisch naar uw bestaande netwerk, en kunnen aan de hand van onze conclusie, en bovenal uw wensen, een voorstel doen om aanpassingen in uw netwerk te doen. Zo haalt u ook daadwerkelijk het maximale uit uw apparatuur, en kunt u genieten van storingsvrij entertainment !

keuken tv

Scroll naar top